Over ons

Thuiszorg Het Zonnetje richt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige thuiszorg. Wij zijn een snelgroeiende organisatie en met onze deskundige en ervaren personeel leveren wij de juiste thuiszorg diensten aan onze cliënten. Op dit moment richten wij ons met name op persoonlijke verzorging en verpleging, op termijn zullen wij onze diensten uitbreiden en meer thuiszorg diensten uitbreiden.

Voor velen lijkt het vanzelfsprekend dat iedereen zelfstandig alle activiteiten kan uitvoeren, met onze ervaring weten wij dat dit niet voor iedereen zo is. Onze specialisten zijn opgeleid om iedereen te ondersteunen om dit wel mogelijk te maken. Naast het leveren van de juiste thuiszorg diensten geven onze specialisten u ook de persoonlijke aandacht die u nodig heeft.

Wij streven naar het behoudt, herstel en verbetering van de gezondheid en het welzijn van onze cliënten. De cliënt staat centraal, dat is de kern van onze dienstverlening!

Thuiszorg Het Zonnetje is van mening dat ieder mens altijd van het leven moet kunnen genieten en zo min mogelijk daarin moet worden beperkt. Wij doen er alles aan om voor iedereen die hieraan behoefte heeft, zo goed mogelijk te ondersteunen met de juiste middelen. Wij richten ons op het leveren van kwalitatief hoogwaardige thuiszorg.

Indien u graag thuis wilt blijven wonen maar moeite heeft met handelingen als aankleden, douchen, bereiden van eten e.d. heeft u ondersteuning nodig. Het kan wel eens voorkomen dat u hulp van een verpleegkundige nodig heeft. Bijvoorbeeld na een operatie of als u bijvoorbeeld een beperking heeft. Thuiszorg Het Zonnetje levert u de juiste ondersteuning zodat u van het leven kunt blijven genieten en in de voor u vertrouwde omgeving kunt blijven wonen.

Lees meer over onze diensten