Verpleging

Heeft u gezondheidsproblemen? Heeft u na een operatie ondersteuning nodig tijdens uw herstelproces? Onze specialisten geven u de juiste medische ondersteuning. Bij verpleging kan het gaan om ingewikkelde situaties. Er treden complicaties op of een situatie wordt plotseling erger. Onze verpleegkundigen zijn in staat om snel actie te ondernemen. Ze schakelen de juiste specialisten in, bestellen nieuwe hulpmiddelen of regelen medicijnen. Wat er maar moet gebeuren. Ze zijn allemaal hoogopgeleid en kunnen de situatie op waarde schatten.

Vaak heeft u na een medische aandoening, thuis verpleging en ondersteuning nodig. Onze verplegingsdiensten zijn gericht op verpleegkundige taken, zoals medicatie, wondverzorging, injecties, verband etc.. Verpleging wordt uitgevoerd door specialisten die in opdracht van een arts handelingen kunnen uitvoeren. Onze hulpverleners kunnen de cliënt begeleiden om activiteiten aan te leren en correct uit te voeren om de zorg zelf uit te voeren.

Voor het vergoeden van de kosten voor persoonlijke verzorging kunt u aanspraak doen op het PGB, het Persoons Gebonden Budget. Heeft u vragen of opmerkingen, of wilt u gebruik maken van één van onze diensten neem dan contact op met Thuiszorg Het Zonnetje. Wij zijn er voor u en doen ons uiterste best om u van hoge kwaliteit diensten te voorzien, dat is de kern van onze dienstverlening.

Het kan wel eens voorkomen dat u hulp van een verpleegkundige nodig heeft. Bijvoorbeeld na een operatie of als u bijvoorbeeld een beperking heeft. Wij bieden de verpleegkundige zorg die bij u past. Onze verpleegkundigen zorgen ervoor dat u thuis verpleegd wordt en in de voor u vertrouwde omgeving kunt blijven wonen.

Voor verpleging betaalt u niets, in de meeste gevallen verrekenen wij de kosten met u zorgverzekeraar.*

Lees meer over onze diensten