Persoonlijke verzorging

Alledaagse handelingen zoals opstaan, aan- en uitkleden, steunkousen aan- of uitdoen, douchen, naar het toilet gaan of eten, kunnen (tijdelijk) moeilijker gaan als u een handicap heeft, herstelt van een operatie, ziek of op leeftijd bent. Thuiszorg Het Zonnetje is er om u te helpen met uw persoonlijke verzorging. Zo hoeft u niet naar een verzorgingstehuis, maar kunt u gewoon thuis blijven wonen en leven op de plek waar u zich op uw gemak voelt. Met persoonlijke verzorging bij u thuis kunt u blijven waar u bent en wie u bent.

Bij persoonlijke verzorging gaat het primair om het ondersteunen van de zorg door een zorgaanbieder bij een aandoening of beperking. Een belangrijk deel van de thuiszorg bestaat vaak uit persoonlijke verzorging, denk hierbij aan hulp bij het aan- en uitkleden, douchen, inname van medicijnen en toiletbezoek.

Indien u graag thuis wilt blijven wonen maar moeite heeft met handelingen als aankleden, douchen, bereiden van eten e.d. heeft u ondersteuning nodig. Thuiszorg Het Zonnetje levert u de juiste ondersteuning zodat u van het leven kunt blijven genieten.

Voor het vergoeden van de kosten voor persoonlijke verzorging kunt u aanspraak doen op het PGB, het Persoons Gebonden Budget. Heeft u vragen of opmerkingen, of wilt u gebruik maken van één van onze diensten neem dan contact op met Thuiszorg Het Zonnetje. Wij zijn er voor u en doen ons uiterste best om u van hoge kwaliteit diensten te voorzien, dat is de kern van onze dienstverlening.

Bent u op zoek naar zorg bij u thuis? Wij staan dag en nacht voor u klaar.

Lees meer over onze diensten