Diensten

Thuiszorg Het Zonnetje is gespecialiseerd in verschillende thuiszorgdiensten als persoonlijke verzorging en verpleging.

Persoonlijke betrokkenheid en kwaliteit vinden wij belangrijk; wij zijn pas tevreden wanneer u tevreden bent! Heeft u thuis verzorging of verpleging nodig? Maak dan gebruik van onze thuiszorg en neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Onze specialisten hebben de juiste opleiding en ervaring om u van het juiste advies te voorzien.

Voor velen lijkt het vanzelfsprekend dat iedereen zelfstandig alle activiteiten kan uitvoeren, met onze ervaring weten wij dat dit niet voor iedereen zo is. Onze specialisten zijn opgeleid om iedereen te ondersteunen om dit wel mogelijk te maken. Naast het leveren van de juiste thuiszorg diensten geven onze specialisten u ook de persoonlijke aandacht die u nodig heeft.

Wij streven naar het behoudt, herstel en verbetering van de gezondheid en het welzijn van onze cliënten. De cliënt staat centraal! Wilt u niet naar een verzorgingshuis, verpleeghuis, bejaardenhuis of zorginstelling? Wilt u het liefst zelfstandig thuis blijven wonen maar dan met zorg? Neem dan contact op met Thuiszorg Het Zonnetje en profiteer met de juiste ondersteuning van rust in uw eigen huis.

Voor het vergoeden van de kosten voor persoonlijke verzorging kunt u aanspraak doen op het PGB, het Persoons Gebonden Budget. Heeft u vragen of opmerkingen, of wilt u gebruik maken van één van onze diensten neem dan contact op met Thuiszorg Het Zonnetje. Wij zijn er voor u en doen ons uiterste best om u van hoge kwaliteit diensten te voorzien, dat is de kern van onze dienstverlening.

Neem contact op met Thuiszorg Het Zonnetje en profiteer met de juiste ondersteuning van rust in uw eigen huis.

Lees meer over onze diensten